Betaalmethoden

Betaalmethoden

1. Ideal betaling
 

Als je met iDEAL betaalt, reken je af via de internetbankieromgeving van je eigen bank. U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Nadat je voor iDEAL kiest op de betaalpagina van de webwinkel, log je in bij je eigen bank met je gebruikersnaam en wachtwoord (ING) of kaartlezer/token (overige banken).

Als je ingelogd bent, hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. De gegevens (zoals het bedrag en het rekeningnummer van de webwinkel) van je bestelling zijn al ingevuld. Je betaalt op dezelfde manier als bij internetbankieren. Dus met een TAN-code (ING) of de code die door je kaartlezer gegenereerd is.
 

2. Bancontact / Mistercash


Bancontact / Mister cash is de meest bekende betaaloptie in België. Vanuit hier kunt u via alle bekende banken online bestellingen plaatsen. 
U kiest bij het uitcheckscherm onder het kopje 'selecteer betaalmethode'  voor de optie ' Direct afrekenen met Bancontact'. Vervolgens wordt er gevraagd om een aantal gegevens van uw betaalkaart in te vullen.

 

Het kaartnummer is het nummer van 16 tot 19 cijfers. Dit mag u zonder spaties ingeven.

De vervaldatum van de kaart (telkens per 2 cijfers)

De naam van de kaarthouder (in hoofdletters)

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure. deze bestaat uit een elektronische handtekening met uw digipas.

 

3. Visa/Mastercard


U kunt bij ons zowel met mastercard als met Visa betalen. Zodra u voor één van deze opties heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar de Multisafe omgeving, waarbij u uw kaart gegevens op kunt geven. Let op: Voor Visa en Mastercard betaalt u 1,85% van het aankoopbedrag extra.