Over ons

Over ons

Dé online art gallery voor prachtige fotokunst

Xiart is een walhalla voor interieurliefhebbers met een voorliefde voor originele fotokunst. We weten welk gevoel wanddecoratie in huis brengt. Met de juiste wanddecoratie tover je jouw ruimte eenvoudig om, om de gewenste sfeer te creëren. Elke dag helpen we onze klanten bij het vinden van betaalbare en originele wanddecoratie. Dit doen we met veel plezier door heel Europa. 

Wanddecoratie voor iedere ruimte

We inspireren je graag op het gebied van interieur en design, ongeacht of je een slaapkamer, woonkamer, badkamer of een kleine hal wilt inrichten. De met zorg geselecteerde afbeeldingen worden daarom in verschillende afmetingen en materialen afgedrukt, geschikt voor iedere ruimte. Zo heb je de keuze uit de materialen: plexiglas en dibond. Beide materialen zorgen voor andere sfeer in je ruimte. Daarbij staan we altijd voor hoogwaardige kwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw foto-art. 

STUDIO Xiart

De Xiart STUDIO-collectie is een verzameling unieke foto-arts, welke in opdracht van Xiart zijn ontworpen. Het creatieve team van kunstenaars, fotografen en beeldbewerkers creëren de mooiste beelden die alleen bij Xiart verkrijgbaar zijn. Zo verzekeren we je van unieke fotokunst. Bekijk de gehele STUDIO Xiart collectie onder de categorie ‘Specials’.

Passend advies

Door de steeds groeiende collectie in verschillende categorieën vind je zeker jouw favoriet. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het vinden van een foto-art waar je nooit op uitgekeken raakt en het beste past in jouw interieur. Neem contact met ons op voor passend advies.

Let’s inspire!

Wij vinden het fantastisch om te zien hoe onze producten in jouw interieur staan. Wil je dit ook met ons delen? Tag ons dan op Instagram door middel van @xiartofficial. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor nog meer stijlvolle inspiratie!

 

Bedrijfsinformatie

Xiart
Cartografenweg 20a
5141 MT, Waalwijk
Nederland

[email protected]
+31 85 2250 289
KVK: 74651692
BTW: NL8599.80.431b01